Budgetcoach Totaal

Bedrijven

Wanneer u een werknemer of werknemers die in financiële nood verkeren wilt herkennen en helpen op een effectieve manier.

Wij geven voorlichting aan leidinggevenden over het ontstaan, herkennen en bespreekbaar maken van schulden van werknemer(s).
Daarnaast is het de bedoeling dat wij medewerkers met financiële problemen helpen om de balans terug te vinden hierin en daardoor ook in hun leven.

Als budgetcoach kunnen wij uw werknemer(s) persoonlijk begeleiden om achterstanden weg te werken en grip te krijgen op de financiële situatie. Wij richten ons vooral op het aanleren inventariseren van de financiele situatie en daarna het aanleren van budgetvaardigheden.
Uw werknemer(s) leren beter om te gaan met het beschikbare inkomen. Een belangrijk onderdeel hiervan is het opzetten van een overzichtelijke thuisadministratie, dit is de basis om verder te werken.

Dankzij onze inzet als budgetcoach kunt u besparen op de kosten van loonbeslag en incasso en uw werknemer kan zich volledig richten op zijn of haar werk. Het traject verdient zich dus meestal heel erg snel weer terug.
Uw werknemer is weer gemotiveerder en minder vaak ziek door de stress die geldzorgen met zich mee brengt.Graag stemmen wij de mogelijkheden voor uw organisatie of bedrijf af in een persoonlijk gesprek. 

Bent u geinteresseerd, neem dan gerust vrijblijvend contact op met ons!

 

ZZP’ers:

Mensen met een eigen bedrijf(je) zzp’ers die doorgaans goed zijn in hun vak, werken hard en hebben daardoor veelal weinig tijd voor andere dingen zoals hun persoonlijke financiën. Vaak is er voor de zakelijke boekhouding wel een boekhouder of een administratie programma maar lopen de zakelijke en privé uitgaven kris kras door elkaar en is er geen zicht meer op het privé budget, wat ten koste gaat van de reserves en spaartegoeden, deze reserves is voor ieder bedrijf / zzp-er nodig voor het geval een opdracht wegvalt of als u tijdelijk uw vak niet kan uitoefenen, voor u het weet ontstaan er schulden, die vervolgens veel geld kunnen kosten, denk hierbij aan de bijkomende kosten voor incasso’s en deurwaarders.
Wanneer dit bij u ook het geval is dan doet u er goed aan om een budgetcoach in de arm te nemen die voor u orde op zaken stelt doormiddel van het maken van een budgetplan voor uw privé situatie en die kijkt naar mogelijkheden voor verlaging van uw maandelijkse uitgaven en of er mogelijkheden zijn om inkomsten te verruimen.

Bent u geinteresseerd, neem dan gerust vrijblijvend contact op met ons!